Lajme

 • Prodhimi i dritave rrugore me cilësi të lartë është thelbësor për të garantuar sigurinë dhe komoditetin e banorëve në zonat urbane.Punëtoria e derdhjes së ndriçimit rrugor luan një rol vendimtar në prodhimin e komponentëve të ndriçimit rrugor me cilësi të lartë.Në këtë artikull, ne do të...
  Lexo më shumë
 • Pse të zgjidhni produktet tona të dritave të rrugës?

  Hyrje Ndriçimi rrugor është një aspekt i rëndësishëm i infrastrukturës moderne urbane.Ofron siguri dhe siguri duke ndriçuar rrugët dhe duke siguruar shikueshmërinë e këmbësorëve, biçikletave dhe automjeteve.Kompania jonë ofron një zgjidhje inovative të ndriçimit rrugor që dallohet për përparimin e saj...
  Lexo më shumë
 • Ekspozitat e vitit 2023

  Emri i kompanisë: Ningbo Golden Classic Lighting Co., Ltd Më poshtë janë ekspozitat tona të fundit: Panairi Ndërkombëtar i Ndriçimit në Hong Kong (Edicioni i Pranverës) Nr. stendë: 1A-D39 Data: 12-15 prill, 2023 Ekspozita e 11-të e ndriçimit të jashtëm në Kinë (Yangzhou) ,2023 Kabina Nr.: HALL 3, A148/A151 Data: 26-28 Mars, 2023 The 133...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është drita e përmbytjes?

  Çfarë është drita e përmbytjes?Drita e përmbytjes është një llambë, ndriçimi i së cilës është më i lartë se ai i rrethinës, i njohur gjithashtu si drita e vëmendjes.Mund të synojë në çdo drejtim, pavarësisht nga kushtet e motit.Përdoret kryesisht në konturet e ndërtesave, stadiumin, mbikalimin, monumentin, parkun, shtratin e luleve etj.
  Lexo më shumë
 • Çfarë dini për dritat e kopshtit?

  Kalimtarët që ecin natën, makinat që ecin në errësirë, madje edhe zonjat e vjetra që kërcejnë në fushë, çdo cep i qytetit nuk është pa hijen e tyre - dritat e kopshtit.Llamba e oborrit është një lloj ndriçimi i jashtëm, i përdorur kryesisht në korsi të ngadalta urbane, korsi të ngushta, zona banimi, udhëtime...
  Lexo më shumë
 • A i dini këto avantazhe të llambës diellore rrugore?

  Përparësitë e llambave diellore të rrugëve: 1. Llambat solare të rrugëve furnizohen me energji duke shndërruar energjinë e dritës në energji elektrike përmes pllakave të qarkut diellor.Prandaj, avantazhi më i madh i llambave diellore të rrugëve është përdorimi i plotë i burimeve të energjisë diellore për të lehtësuar tensionin e energjisë dhe për të zgjidhur njerëzit dhe...
  Lexo më shumë
 • Cili është ndryshimi midis dritës së përmbytjes dhe dritës së përmbytjes?

  Cili është ndryshimi midis dritës së përmbytjes dhe dritës së përmbytjes?Dritat e ndriçimit dhe prozhektorët janë pajisjet më të përdorura të ndriçimit në projektet e ndriçimit.Sidoqoftë, ekzistojnë dallime të caktuara midis prozhektorëve dhe prozhektorëve.Të dy plotësojnë njëra-tjetrën dhe përshkruajnë linjat e ndërtesës...
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni ndriçimin e jashtëm?Si për ndriçimin e jashtëm

  Ndriçimi i jashtëm është një ndriçim i domosdoshëm i natës në qytetet moderne.Është një funksion që përdoret zakonisht nga anëtarët e familjes.Mund të zvogëlojë lodhjen e shoferit, të përmirësojë kushtet e trafikut, të ndriçojë automjetet dhe këmbësorët dhe të sigurojë kapacitetin e rrugës dhe vëllimin e trafikut.Një.Kjo është shumë e sigurt.Kompania jonë s...
  Lexo më shumë
 • Kualifikimet tona, nderi ynë, procesi ynë i zhvillimit

  1. 15 vjet histori në industrinë e ndriçimit të jashtëm, ka përvojë të pasur në këtë biznes.2. Fabrika ka certifikata ISO9001-2015, ISO18001 dhe ISO 45001.Ne kemi bashkëpunuar me shumë kompani të mëdha.3. Prodhimi nga lënda e parë deri te produktet e gatshme.Pajisjet përfshijnë 5 mac casting...
  Lexo më shumë
 • Kuptoni planifikimin e analizës fotometrike të dritës

  Kur jeni në industrinë e ndriçimit të peizazhit si prodhues, projektues ndriçimi, shpërndarës ose specifikues arkitekti, shpesh do t'ju duhet t'i referoheni skedarëve të planit fotometrik IES për të kuptuar prodhimin e vërtetë të dritës dhe fuqisë së lumenit për pajisjet që dëshironi të instaloni në pajisjen tuaj. dizajne.Për...
  Lexo më shumë
 • Tendencat në ndriçimin komercial: Shkathtësi dhe efikasitet

  Epoka dixhitale ka qenë një revolucion i vërtetë në botën e shitjes me pakicë.Shfaqja e tregtisë elektronike kërkon një ndryshim të qasjes në hartimin e strategjive tregtare.Në këtë realitet të ri, çfarë roli luajnë dyqanet fizike?Hapësirat tregtare tradicionale përballen me një sfidë të paprecedentë:...
  Lexo më shumë
 • Ndriçimi i jashtëm: 3 tendenca që po revolucionarizojnë sektorin

  Në ditët e sotme, qyteti është skena kryesore ku shpaloset jeta e njerëzve.Nëse marrim parasysh se shumica e popullsisë globale jeton në qendrat urbane dhe se ky trend është vetëm në rritje, duket me vend të analizojmë se si janë transformuar këto hapësira dhe cilat janë sfidat me të cilat përballen...
  Lexo më shumë