Çfarë është drita e përmbytjes?

Çfarë është drita e përmbytjes?

Drita e përmbytjes është një llambë, ndriçimi i së cilës është më i lartë se ai i rrethinës, i njohur gjithashtu si drita e vëmendjes.Mund të synojë në çdo drejtim, pavarësisht nga kushtet e motit.

Përdoret kryesisht në konturet e ndërtesave, stadiumin, mbikalimin, monumentin, parkun, shtratin e luleve etj.Prandaj, shumë pajisje ndriçimi të jashtëm që përdoren për sipërfaqe të mëdha mund të konsiderohen si dritë përmbytëse.

 

Karakteri i dritës së përmbytjes:

  • Reflektori alumini me pastërti të lartë, rrezja është më e sakta dhe efekti i reflektimit është më i miri

  • Këndi simetrik i ngushtë, kënd i gjerë dhe sistemi asimetrik i shpërndarjes së dritës

  • Llambë ndërrimi e tipit të hapur nga ana e pasme, e lehtë për t'u mirëmbajtur.

  • Ndriçuesi është i pajisur me një pllakë peshore për të lehtësuar rregullimin e këndit të rrezatimit.

Këndi i rrezes së dritës së përmbytjes është i gjerë ose i ngushtë.Gama e variacionit është 0°-180°.

Drita e përmbytjes LED:

Kompania ime ka një seri dritash përmbytjeje.Përparësitë e dritës sonë të përmbytjes:

  • Materiali i derdhjes së aluminit, përpunimi i spërkatjes elektrostatike kundër plakjes, super rezistencë ndaj korrozionit.
  • Mbulesë xhami e kalbur, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  • Tensioni i hyrjes: IP66, LK 09 AC 90-140V ose 180-260V 48-60HE
  • Nuk ka shofer të veçantë
  • Kllapë çeliku

F017(5) F017 (1) F017(4) F017(3) F017(2) F017-4 F017-3 F017-2 F017-1


Koha e postimit: Shtator-21-2022