drita diellore e rrugës led

 • Dritë diellore LED jd-sl1072

  Dritë diellore LED jd-sl1072

  Kodi i produktit JD-SL1072A JD-SL1072B JD-SL1072C JD-SL1072D JD-SL1072E JD-SL1072F JD-SL1072G JD-SL1072H Sasia LED 30pcs 5050 30pcs 50cs50pcs0505 50 copë 5050 50 copë 5050 60 copë 5050 60 copë 5050 Shkalla e fuqisë 100 W 120 W 140 W 160 W 180W 200W 280W 300W Ngjyra gri gri gri gri gri gri gri Koha e funksionimit 3-4 orë karikim i lehtë Modaliteti inteligjent ditë me shi 3-5 ditë 3-4 orë karikim i lehtë Modaliteti inteligjent ditë me shi 3-5 ditë 3-4 orë karikimi i lehtë Modaliteti inteligjent shi...
 • telekomandë Drita diellore LED LED e papërshkueshme nga uji Drita diellore e kopshtit në natyrë Sensori i lëvizjes DHE drita diellore led kopshti 30W 60W 100W

  telekomandë Drita diellore LED LED e papërshkueshme nga uji Drita diellore e kopshtit në natyrë Sensori i lëvizjes DHE drita diellore led kopshti 30W 60W 100W

  Integrimi i paneleve diellore, baterive dhe kontrollorëve fotovoltaikë e bën instalimin e llambave më të përshtatshëm;
  Një shumëllojshmëri zgjidhjesh të projektimit të shpërndarjes së dritës për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve në skenarë të ndryshëm
  Kontrolluesi fotovoltaik vendos në mënyrë të arsyeshme ndriçimin e llambave në periudha të ndryshme kohore, funksioni i induksionit të trupit të njeriut zvogëlon fuqinë e llambave kur nuk ka njeri, dhe funksioni inteligjent i reduktimit të fuqisë me fuqi të ulët përmirëson shumë qëndrueshmërinë e llambave.

 • 2020 Drita diellore 30w 60w 100w me errësim diellor LED Drita shtegore Drita e jashtme e kopshtit Muri i oborrit të kopshtit LED diellor

  2020 Drita diellore 30w 60w 100w me errësim diellor LED Drita shtegore Drita e jashtme e kopshtit Muri i oborrit të kopshtit LED diellor

  Integrimi i paneleve diellore, baterive dhe kontrollorëve fotovoltaikë e bën instalimin e llambave më të përshtatshëm;
  Një shumëllojshmëri zgjidhjesh të projektimit të shpërndarjes së dritës për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve në skenarë të ndryshëm
  Kontrolluesi fotovoltaik vendos në mënyrë të arsyeshme ndriçimin e llambave në periudha të ndryshme kohore, funksioni i induksionit të trupit të njeriut zvogëlon fuqinë e llambave kur nuk ka njeri, dhe funksioni inteligjent i reduktimit të fuqisë me fuqi të ulët përmirëson shumë qëndrueshmërinë e llambave.

 • Llampa diellore të kopshtit për ambiente të jashtme IP66 të stilit të ri alumini

  Llampa diellore të kopshtit për ambiente të jashtme IP66 të stilit të ri alumini

  Integrimi i paneleve diellore, baterive dhe kontrollorëve fotovoltaikë e bën instalimin e llambave më të përshtatshëm;
  Një shumëllojshmëri zgjidhjesh të projektimit të shpërndarjes së dritës për të përmbushur nevojat e ndryshme të klientëve në skenarë të ndryshëm
  Kontrolluesi fotovoltaik vendos në mënyrë të arsyeshme ndriçimin e llambave në periudha të ndryshme kohore, funksioni i induksionit të trupit të njeriut zvogëlon fuqinë e llambave kur nuk ka njeri, dhe funksioni inteligjent i reduktimit të fuqisë me fuqi të ulët përmirëson shumë qëndrueshmërinë e llambave.

 • Telekomandë 100W dritë inteligjente diellore rrugore

  Telekomandë 100W dritë inteligjente diellore rrugore

  Materiali i derdhjes së aluminit, elektrostatik sipërfaqësor kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  Integrimi i paneleve diellore, baterive dhe kontrollorëve fotovoltaikë e bën instalimin e llambave më të përshtatshëm;
  -5°~90° rregulloni në mënyrë fleksibël këndin e prirjes së paneleve diellore për të përmbushur kërkesat e instalimit të të gjitha gjerësive gjeografike anembanë botës, dhe shkalla e saktë i mban llambat konsistente në instalimin e grupeve;
  Skema e re e projektimit të shpërndarjes së dritës merr parasysh thellësisht ndriçimin vertikal të këmbësorëve në rrugë, në mënyrë që diapazoni i ndriçimit vertikal të rrugës të jetë më i madh dhe uniformiteti i ndriçimit të rrugës të jetë më i mirë;
  Kontrolluesi fotovoltaik vendos në mënyrë të arsyeshme ndriçimin e llambave në periudha të ndryshme kohore, funksioni i induksionit të trupit të njeriut zvogëlon fuqinë e llambave kur nuk ka njeri, dhe funksioni inteligjent i reduktimit të fuqisë me fuqi të ulët përmirëson shumë qëndrueshmërinë e llambave.