Produktet

 • Të gjitha në një llambë rrugore inteligjente LED 30W 40W 60W Dritë diellore rrugore

  Të gjitha në një llambë rrugore inteligjente LED 30W 40W 60W Dritë diellore rrugore

  Materiali i derdhjes së aluminit, elektrostatik sipërfaqësor kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  Integrimi i paneleve diellore, baterive dhe kontrollorëve fotovoltaikë e bën instalimin e llambave më të përshtatshëm;
  -5°~90° rregulloni në mënyrë fleksibël këndin e prirjes së paneleve diellore për të përmbushur kërkesat e instalimit të të gjitha gjerësive gjeografike anembanë botës, dhe shkalla e saktë i mban llambat konsistente në instalimin e grupeve;
  Skema e re e projektimit të shpërndarjes së dritës merr parasysh thellësisht ndriçimin vertikal të këmbësorëve në rrugë, në mënyrë që diapazoni i ndriçimit vertikal të rrugës të jetë më i madh dhe uniformiteti i ndriçimit të rrugës të jetë më i mirë;
  Kontrolluesi fotovoltaik vendos në mënyrë të arsyeshme ndriçimin e llambave në periudha të ndryshme kohore, funksioni i induksionit të trupit të njeriut zvogëlon fuqinë e llambave kur nuk ka njeri, dhe funksioni inteligjent i reduktimit të fuqisë me fuqi të ulët përmirëson shumë qëndrueshmërinë e llambave.

 • fabrika e derdhjes me drite te jashtme LED RRUGI 90W IP65 DALJE ME LUMEN I LARTE TE LARTE 30W 60W 100w

  fabrika e derdhjes me drite te jashtme LED RRUGI 90W IP65 DALJE ME LUMEN I LARTE TE LARTE 30W 60W 100w

  Kodi i produktit JD-1072A JD-1072B JD-1072C JD-1072D JD-1072E Rryma LED (mA) 100mA 3030/75mA 5050 88mA 3030/67mA 5050 73030505 0mA 5050 78mA 3030/63mA 5050 LED Sasia 48pc 3030/16 copë 5050 72 copë 3030/24 copë 5050 108 copë 3030/36 copë 5050 120 copë 3030/40 copë 5050 144 copë 5050 100 copë 50030 60W 70W Temperatura e ngjyrave 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/ 4000/3000K 6500/4000/3000K Fluksi i ndritshëm 130LM/W 3030 140LM/W 5050 130LM/W 3...
 • fabrika e derdhjes LED LED RRUGI 90W IP65 DALJE TE LARTE LUME TE LARTE 30W 60W 100w

  fabrika e derdhjes LED LED RRUGI 90W IP65 DALJE TE LARTE LUME TE LARTE 30W 60W 100w

  Kodi i produktit JD-1072A JD-1072B JD-1072C JD-1072D JD-1072E Rryma LED (mA) 100mA 3030/75mA 5050 88mA 3030/67mA 5050 73030505 0mA 5050 78mA 3030/63mA 5050 LED Sasia 48pc 3030/16 copë 5050 72 copë 3030/24 copë 5050 108 copë 3030/36 copë 5050 120 copë 3030/40 copë 5050 144 copë 5050 100 copë 50030 60W 70W Temperatura e ngjyrave 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/ 4000/3000K 6500/4000/3000K Fluksi i ndritshëm 130LM/W 3030 140LM/W 5050 130LM/W 3...
 • të jashtme 100W-200W IP65 160lm/w alu me derdhje të nxehtë.sensor për dritat e larta të fabrikave të ekspozitës së magazinës

  të jashtme 100W-200W IP65 160lm/w alu me derdhje të nxehtë.sensor për dritat e larta të fabrikave të ekspozitës së magazinës

  Kodi i produktit JD-HB032A JD-HB032A-W JD-HB032A-XX JD-HB032B JD-HB032B-W JD-HB032B-XX JD-HB032C JD-HB032C-W JD-HB032C20 5 copë 3030 (2835) 225 copë 3030 (2835) 345 copë 3030 (2835) 345 copë 3030 (2835) 345 copë 3030 (2835) 425 copë 3030 (2835) 833250 PS3 35) Fuqia e shkallës 100W 100W 100W 150W 150W 150W 200W 200W 200W LED Rryma (mA) 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA Temperatura e ngjyrave 6500/4000/3000k 6500/4000/3000k 6500/3000...
 • 100W-200W IP65 160lm/w me derdhje alu.sensor për dritat e larta të fabrikave të ekspozitës së magazinës

  100W-200W IP65 160lm/w me derdhje alu.sensor për dritat e larta të fabrikave të ekspozitës së magazinës

  Kodi i produktit JD-HB032A JD-HB032A-W JD-HB032A-XX JD-HB032B JD-HB032B-W JD-HB032B-XX JD-HB032C JD-HB032C-W JD-HB032C20 5 copë 3030 (2835) 225 copë 3030 (2835) 345 copë 3030 (2835) 345 copë 3030 (2835) 345 copë 3030 (2835) 425 copë 3030 (2835) 833250 PS3 35) Fuqia e shkallës 100W 100W 100W 150W 150W 150W 200W 200W 200W LED Rryma (mA) 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA 70mA Temperatura e ngjyrave 6500/4000/3000k 6500/4000/3000k 6500/3000...
 • Ndriçues led i papërshkueshëm nga uji Llambë LED Drita e rrugës për natyrë

  Ndriçues led i papërshkueshëm nga uji Llambë LED Drita e rrugës për natyrë

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci

 • CE ROHS Fabrika e prodhuesit ODM Die-Casting Alumini 20-120W Drita e kursimit të energjisë IP66 Drita diellore e papërshkueshme nga uji

  CE ROHS Fabrika e prodhuesit ODM Die-Casting Alumini 20-120W Drita e kursimit të energjisë IP66 Drita diellore e papërshkueshme nga uji

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci

 • Fabrika e prodhuesit ODM Die-Casting Alumini 20-120W Drita e kursimit të energjisë IP66 Drita diellore e papërshkueshme nga uji

  Fabrika e prodhuesit ODM Die-Casting Alumini 20-120W Drita e kursimit të energjisë IP66 Drita diellore e papërshkueshme nga uji

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci

 • Ndriçues led i papërshkueshëm nga uji i fabrikës Drita e jashtme LED e rrugës

  Ndriçues led i papërshkueshëm nga uji i fabrikës Drita e jashtme LED e rrugës

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci

 • ip65 CE ROHS Fabrika Ndriçues LED i papërshkueshëm nga uji

  ip65 CE ROHS Fabrika Ndriçues LED i papërshkueshëm nga uji

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci

 • Post Top Ndriçues Banimi Urban Ndriçimi Rrugor Llambë parkimi dhe drita e kopshtit

  Post Top Ndriçues Banimi Urban Ndriçimi Rrugor Llambë parkimi dhe drita e kopshtit

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci

 • CE ROHS Fabrika Ndriçues LED i papërshkueshëm nga uji Llambë LED Drita e Rrugës në natyrë

  CE ROHS Fabrika Ndriçues LED i papërshkueshëm nga uji Llambë LED Drita e Rrugës në natyrë

  · Përdoret në materialin e derdhjes së aluminit me forcë të lartë, elektrostatike sipërfaqësore kundër plakjes
  përpunimi me llak, super rezistencë ndaj korrozionit.
  · Mbulesë xhami e lartë transparente, rezistencë ndaj ndikimit me forcë të lartë.
  Tensioni i hyrjes: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik09
  Lente e llojeve të ndryshme për zgjedhje
  ·Zona me erë: 700 cm2
  ·Pjesë këmbimi për zgjedhje
  10 kv/20kv SPD
  Drejtues errësues 0-10v
  ndërprerës automatik
  5 vjet garanci