Turne në fabrikë

fabrika
linja e plakjes
testimi 2
Punëtori pa pluhur 1
depo
Punëtori e derdhjes së prerë
rth
linjë pikture
Montimi LED dhe saldimi (1)
jyt
fosforizimi
duke testuar
Testimi IES
Testimi LUM
duke testuar
testi i dridhjeve
Testimi i IP-së
testimi i temperaturës së punës
Testimi IK
makinë ngjitëse
jfg