Pyetjet e shpeshta

Po në lidhje me kohën e udhëheqjes?

Mostra ka nevojë për 5-7 ditë, koha e prodhimit masiv ka nevojë për 15-20 ditë për sasinë e porosisë më shumë se.

A mund të kem një porosi mostër për dritë LED?

Po, ne mirëpresim porosinë e mostrës për të testuar dhe kontrolluar cilësinë.Mostrat e përziera janë të pranueshme.

Po në lidhje me pagesën?

Transfertë bankare (TT), Paypal, Western Union, Sigurimi i Tregtisë;30% e shumës duhet të paguhet përpara se të prodhohet, bilanci 70% e pagesës duhet të paguhet përpara transportit.

Si të vazhdoni një porosi për dritë LED?

Fillimisht na tregoni kërkesat ose aplikimin tuaj.Së dyti ne citojmë sipas kërkesave tuaja ose sugjerimeve tona.Së treti klienti konfirmon mostrat dhe vendos depozitimin për porosi formale.Së katërti ne organizojmë prodhimin dhe shpërndarjen.

A është në rregull të printoj logon time në produkt me dritë LED?

Zakonisht nuk është i disponueshëm, ka kufizimin për MOQ.Dhe klientët duhet të konfirmojnë dizajnin së pari në mostrën tonë.

Si i dërgoni mallrat dhe sa kohë duhet për të mbërritur?

Zakonisht dërgojmë me DHL, UPS, FedEx ose TNT.Zakonisht duhen 3-5 ditë për të mbërritur.Transporti me linjë ajrore dhe detare gjithashtu është opsional.

Kërkesës suaj do t'i përgjigjet brenda 24 orëve.

Mezi pres të krijojë një marrëdhënie afatgjatë biznesi me ju.