Video

Video e Profilit të Kompanisë

Prezantimi i dhomës së mostrës

Drita e llambës së rrugës në natyrë, Të gjitha 100 W me ndriçim të bardhë Led me trup Ndriçim me energji elektrike Ftohtë

Drita e jashtme LED e kopshtit IP66 Drita LED peizazhi

Drita e rrugës Led 200 Watt për ndriçimin publik

Drita e shtyllës së kontrollit të cilësisë totale prej alumini të derdhur

Dritë jashtë rrugës prej alumini të derdhur me çmim konkurrues

Alumini IP66 SMD LED Drita rrugore me pole të jashtme Drita e rrugës LED

Të gjitha në një Ndriçim Rrugor Rrugor i zgjuar 30W 40W 60W LED Dritë diellore rrugore

RoHS i miratuar me çmim konkurrues 400w Strehimi i dritës së dritës me rezistencë ndaj shpërthimit

Drita diellore LED me telekomandë, e papërshkueshme nga uji, Sensori i lëvizjes së dritës diellore të kopshtit në natyrë dhe drita diellore Led kopshti 30W 60W 100W