LED улично светло

 • фабрика за кастинг LED УЛИЧНА СВЕТЛИНА 90W IP65 ВОДООТПОРЕН ВИСОК ЛУМЕН ИЗЛЕЗ 30W 60w 100w

  фабрика за кастинг LED УЛИЧНА СВЕТЛИНА 90W IP65 ВОДООТПОРЕН ВИСОК ЛУМЕН ИЗЛЕЗ 30W 60w 100w

  Код на производ JD-1072A JD-1072B JD-1072C JD-1072D JD-1072E LED Струја (mA) 100mA 3030/75mA 5050 88mA 3030/67mA 5050 7306mA30050 0mA 5050 78mA 3030/63mA 5050 LED Количина 48 парчиња 3030/16 парчиња 5050 72 парчиња 3030/24 парчиња 5050 108 парчиња 3030/36 парчиња 5050 120 парчиња 3030/40 парчиња 5050 144 парчиња 60W 70W Температура на боја 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/ 4000/3000K 6500/4000/3000K Светлосен флукс 130LM/W 3030 140LM/W 5050 130LM/W 3...
 • Фабричка цена Достапен е конкурентен NEMA штекер LED Улично светло

  Фабричка цена Достапен е конкурентен NEMA штекер LED Улично светло

  Код на производ JD-1071A JD1071A-XX JD-1071B JD-1071B-XX JD-1071C JD-1071C-XX LED Струја (mA) 83mA 83mA 91mA 91mA 110mA 110mA 110mA 110mA 30 40 парчиња 5050/160 парчиња 3030 72 парчиња 5050/ 288 парчиња 3030 72 парчиња 5050 / 288 парчиња 3030 98 парчиња 5050/392 парчиња 3030 98 парчиња 5050/392 парчиња 3030 стапки моќност 100W 5W20W100W100W100W100W1 00/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/4000/3000K 6500/4000 /3000K 6500/4000/3000K Светлосен флукс 150LUM/W 100LUM/W 150LUM/W 100LU...
 • Лед улично светло од 200 вати за јавно осветлување

  Лед улично светло од 200 вати за јавно осветлување

  Модерниот моден дизајн на изгледот, ја направи светлината да стане уметничко дело, интегрирано со
  совршено опкружување, за да го направиме како врвен проект.
  Се користи во алуминиумски материјал за леење со висока јачина, електростатик на површината против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Високо проѕирно калено стакло
  Влезен напон: AC100-240V,50/60Hz,IP66,IK09
  Различни типови леќи за избор
  Резервни делови по избор
  автоматски прекинувач
  Нема штекер
  5 години гаранција

 • ip66 NEMA кастинг алуминиумски надворешен фабрички соларен led соларна античка улична светилка

  ip66 NEMA кастинг алуминиумски надворешен фабрички соларен led соларна античка улична светилка

  · Материјал за леење на алуминиум со висока јачина, електростатик на површината против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  ·Покривка за леќи Pmma.
  Влезен напон: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, Ik08
  Хоризонтална инсталација:+10°∽-10°
  ·Вертикална инсталација:+10°∽-10°
  LED модули: 1-4 парчиња по избор
  ·Резервни делови по избор
  10 kv/20kv SPD
  Двигател за затемнување од 0-10v
  автоматски прекинувач
  Нема штекер

 • Теренско светло од алуминиумско леано алуминиумско светло со конкурентна цена

  Теренско светло од алуминиумско леано алуминиумско светло со конкурентна цена

  Модерниот моден дизајн на изгледот, ја направи светлината да стане уметничко дело, интегрирано со
  околината совршено, да се направи е како врвен проект.
  Материјал за лиење од алуминиум, електростатик на површината против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Капак на леќата, отпорност на удар со висока јачина.
  Влезен напон: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik08
  Хоризонтална инсталација: +10°~-10° прилагодливо
  Вертикална инсталација: +10~-10° прилагодлив
  Ветровито подрачје:375 cm2
  Резервни делови по избор
  10 kv/20kv SPD
  Двигател за затемнување од 0-10v
  автоматски прекинувач
  Нема штекер
  5 години гаранција

 • AC 85-265V Сончев систем Достапно LED куќиште Сензор за движење на улично светло 40 45 50 60 вати LED улично светло

  AC 85-265V Сончев систем Достапно LED куќиште Сензор за движење на улично светло 40 45 50 60 вати LED улично светло

  Модерниот моден дизајн на изгледот, ја направи светлината да стане уметничко дело, интегрирано со
  околината совршено, да се направи е како врвен проект.
  · Алуминиумски материјал за кастинг, површински електростатик против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  · Покривка за леќа, отпорност на удар со висока јачина.
  *Влезен напон: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik08
  Хоризонтална инсталација: +10°~-10° прилагодливо
  .Вертикална инсталација:+10~-10° прилагодлив
  ·Површина на ветер:375 cm2
  ·Резервни делови по избор
  10 kv/20kv SPD
  Двигател за затемнување од 0-10v
  автоматски прекинувач
  Нема штекер
  5 години гаранција

 • Улично светло со LED модул за осветленост за осветлување на патиштата

  Улично светло со LED модул за осветленост за осветлување на патиштата

  Материјал за леење на алуминиум со висока јачина, електростатик на површината против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Стаклена покривка, отпорност на удар со висока јачина.
  Влезен напон: AC100-240V,50/60Hz,IP66,Ik08
  Држач: 60 мм
  Класа на изолација Il I две опции
  Резервни делови по избор
  10 kv/20kv SPD
  Двигател за затемнување од 0-10v
  Нема штекер

 • CE ROHS надворешно 100W IP66 150lm/w без алатка прилагодливо улично LED осветлување Nema Zhaga

  CE ROHS надворешно 100W IP66 150lm/w без алатка прилагодливо улично LED осветлување Nema Zhaga

  Модерен моден дизајн на изгледот, направи светлината да стане уметничко дело, интегрирана со
  опкружувањето совршено, за да го направиме како врвен проект.
  Се користи во алуминиумски материјал за леење со висока јачина, површински електростатички против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Високо проѕирно калено стакло
  Влезен напон: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, IK09
  Хоризонтална инсталација: +10-10° прилагодлив
  Вертикална инсталација: +10~-10° прилагодливи
  Различни типови леќи за избор
  Ветровито подрачје: мала големина: 305 cm2
  средна големина: 450 cm2
  Резервни делови по избор

 • леење со матрица Alu.30W – 200W IP66 150lm/w без алат приспособливо Nema SKD куќиште улично LED осветлување

  леење со матрица Alu.30W – 200W IP66 150lm/w без алат приспособливо Nema SKD куќиште улично LED осветлување

  Модерен моден дизајн на изгледот, направи светлината да стане уметничко дело, интегрирана со
  опкружувањето совршено, за да го направиме како врвен проект.
  Се користи во алуминиумски материјал за леење со висока јачина, површински електростатички против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Високо проѕирно калено стакло
  Влезен напон: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, IK09
  Хоризонтална инсталација: +10-10° прилагодлив
  Вертикална инсталација: +10~-10° прилагодливи
  Различни типови леќи за избор
  Ветровито подрачје: мала големина: 305 cm2
  средна големина: 450 cm2
  Резервни делови по избор

 • 150lm/w без алат прилагодливо улично LED осветлување Nema Zhaga 100W

  150lm/w без алат прилагодливо улично LED осветлување Nema Zhaga 100W

  Модерен моден дизајн на изгледот, направи светлината да стане уметничко дело, интегрирана со
  опкружувањето совршено, за да го направиме како врвен проект.
  Се користи во алуминиумски материјал за леење со висока јачина, површински електростатички против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Високо проѕирно калено стакло
  Влезен напон: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, IK09
  Хоризонтална инсталација: +10-10° прилагодлив
  Вертикална инсталација: +10~-10° прилагодливи
  Различни типови леќи за избор
  Ветровито подрачје: мала големина: 305 cm2
  средна големина: 450 cm2
  Резервни делови по избор

 • 5 години гаранција Надворешно јавно осветлување IP67 Meanwell LED улично светло со фотоелемент 10kv SPD

  5 години гаранција Надворешно јавно осветлување IP67 Meanwell LED улично светло со фотоелемент 10kv SPD

  Модерен моден дизајн на изгледот, направи светлината да стане уметничко дело, интегрирана со
  опкружувањето совршено, за да го направиме како врвен проект.
  Се користи во алуминиумски материјал за леење со висока јачина, површински електростатички против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Високо проѕирно калено стакло
  Влезен напон: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, IK09
  Хоризонтална инсталација: +10-10° прилагодлив
  Вертикална инсталација: +10~-10° прилагодливи
  Различни типови леќи за избор
  Ветровито подрачје: мала големина: 305 cm2
  средна големина: 450 cm2
  Резервни делови по избор

 • надворешно 100W IP66 150lm/w без алат прилагодливо улично LED осветлување Nema Zhaga

  надворешно 100W IP66 150lm/w без алат прилагодливо улично LED осветлување Nema Zhaga

  Модерен моден дизајн на изгледот, направи светлината да стане уметничко дело, интегрирана со
  опкружувањето совршено, за да го направиме како врвен проект.
  Се користи во алуминиумски материјал за леење со висока јачина, површински електростатички против стареење
  обработка со прскање, супер отпорност на корозија.
  Високо проѕирно калено стакло
  Влезен напон: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, IK09
  Хоризонтална инсталација: +10-10° прилагодлив
  Вертикална инсталација: +10~-10° прилагодливи
  Различни типови леќи за избор
  Ветровито подрачје: мала големина: 305 cm2
  средна големина: 450 cm2
  Резервни делови по избор

12Следно >>> Страница 1/2