AC 85-265V Sistem Tatasurya Sadia LED Perumahan Lampu Jalan Sensor Gerak 40 45 50 60 Watts Dipingpin Lampu Jalan

Katerangan pondok:

Desain busana modéren penampilan, ngajantenkeun cahaya janten karya seni, Terpadu sareng
lingkungan sampurna, dijieun salaku proyék luhur.
· Aluminium paeh casting bahan, permukaan anit-sepuh éléktrostatik
ngolah semprot, résistansi super pikeun korosi.
· Panutup Len, résistansi dampak kakuatan tinggi.
* Tegangan Input: AC100-240V, 50/60Hz, IP66, Ik08
Pamasangan horisontal: + 10 ° ~ -10 ° adjustable
.Pamasangan nangtung: + 10 ~ -10 ° adjustable
· Wewengkon angin: 375 cm2
· Suku cadang pikeun pilihan
10 kv / 20kv SPD
0-10v dimming supir
saklar otomatis
Nema stop kontak
5 taun jaminan


Rincian produk

Tag produk

Kode Produk

JD-1051

lED ayeuna (mA)

700mA

Kuantitas LED

Samsung / LG / Cree / Philip

Laju Daya

50W

Suhu Warna

6500/4000/3000K

Fluks Luminous

6500lm / 6500K

Tegangan Input

AC100-277V

Rentang Frékuénsi

50/60Hz

Suhu Warna

RA75

Suhu kaayaan gawé

-40 ℃ - 50 ℃

kalembaban kaayaan gawé

20%-90%

waktos hirup LED

70000h

Protés kelas

IP66

Pemasangan Pipa Dia

Φ60mm / Φ42mm

Jangkungna instalasi

6-8m

Beurat bersih

3 kgk

Beurat kotor

4 kgk

Ukuran produk

560 * 245 * 110 mm

Ukuran bungkusan

610 * 280 * 155mm

1051(1) 1051(2) 1051(3) 1051(4) 1051(5)

df


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali