Aluminium IP66 150W ka 200W Luar Jalan Lampu CE LVD IP66 Waterproof Dipingpin Lampu Jalan

Katerangan pondok:

Teu aya alat pikeun ngagentos komponén, ngahémat biaya perusahaan

Pilih supir merek kualitas luhur, Philip, Meanwell atanapi Inventronic, aman sareng dipercaya

Insulasi kelas 2

Instalasi fléksibel, panganteur bisa dipasang horisontal atawa vertikal, basajan tur merenah

Kelas panyalindungan IP66

Perlindungan pareum otomatis, pikeun ngiringan kaamanan anjeun
éléktrifikasi kakuatan tinggi, nepi ka 300W


Rincian produk

Tag produk

Kode Produk

JD-1065A

JD-1065B

JD-1065C

JD-1065D

JD-1065E

JD-1065F

JD-1065G

JD-1065H

JD-1065I

JD-1065J

JD-1065K

Arus LED (mA)

50mA

44mA

39mA

44mA

42mA

42mA

50mA

50mA

53mA

53mA

59mA

Kuantitas LED

24 lembar 5050

36 lembar 5050

54 lembar 5050

54 lembar 5050

72 lembar 5050

96 lembar 5050

96 lembar 5050

120 lembar 5050

150 lembar 5050

180 lembar 5050

204 lembar 5050

Laju Daya

30W

40W

50W

60W

70W

100W

120W

150W

200W

240W

300W

Suhu Warna

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

6500/4000/3000K

Fluks Luminous

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

150LUM/W

Tegangan Input

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

AC100-277V

Rentang Frékuénsi

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

50/60Hz

Suhu Warna

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

RA75

Suhu kaayaan gawé

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

-40 ℃ - 50 ℃

kalembaban kaayaan gawé

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

20%-90%

waktos hirup LED

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

70000h

Protés kelas

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

IP66

Pemasangan Pipa Dia

Φ48/Φ60mm

Φ48/Φ60mm

Φ48/Φ60mm

Φ48/Φ60mm

Φ48/Φ60mm

Φ48/Φ60mm

Φ48/Φ60mm

Φ60/Φ76mm

Φ60/Φ76mm

Φ60/Φ76mm

Φ60/Φ76mm

Jangkungna instalasi

3-4m

4-5m

5-6m

5-6m

7-8m

8-9m

9-10m

9-10m

10-12m

10-12m

12-14m

Beurat bersih

4,3 kg

4,4 kg

4,5 kg

4,6 kg

7 Kg

7,2 kg

7,4 kg

13kg

13,5kg

13,5kg

14kg

Beurat kotor

5,3 kg

5,4 kg

5,5 kg

5,6 kg

8 kg

8,2 kg

8,4 kg

14kg

14,5kg

14,5kg

15kg

Ukuran produk

598 x 255 x 140 mm

598 x 255 x 140 mm

598 x 255 x 140 mm

598 x 255 x 140 mm

728 * 338 * 153 mm

728 * 338 * 153 mm

728 * 338 * 153 mm

1015*395*196

1015*395*196

1015*395*196

1015*395*196

Ukuran bungkusan

655 * 295 * 190mm

655 * 295 * 190mm

655 * 295 * 190mm

655 * 295 * 190mm

780 * 385 * 188 mm

780 * 385 * 188 mm

780 * 385 * 188 mm

1078*437*238

1078*437*238

1078*437*238

1078*437*238

Léngkah ngolah

Die casting → Deburring → liang pangeboran → Ngetok → CNC machining → polishing → Surface Fanishing → Majelis → Inspeksi Kualitas → Sepuh → bungkusan → gudang

Aplikasi:

Pikeun jalan sareng jalan tol, jalan kota sareng padumukan, jalur sapédah sareng pedestrian, alun-alun sareng daérah pedestrian.

Pasar ékspor utama: Éropa Wétan Éropa Kulon Australia Asia Amérika Kalér Amérika Kidul

Pamayaran & pangiriman: Métode pamayaran: Advance TT, T/T, western union, paypal, L/C

Kaunggulan kalapa primér

1. Kami geus dedicated ka industri cahaya pikeun leuwih ti 15 taun.
2. Produk wengkuan ngalibatkeun dipingpin lampu Jalan, lampu caah, lampu Solar, lampu taman, Highbay, lampu padang rumput hejo jeung kutub cahaya.
3. Sadaya produk ékspor ka pasar luar negeri, kaasup Éropa, Amérika, Asia Tenggara jeung Wétan Tengah.
4. Perusahaan gaduh CE, sertipikat Rohs.Tim QC kuat gawéna teuas dina garis produk nurutkeun sistem kontrol kualitas SO9001-2015.Kualitas stabil sareng saé pisan.
5. Golden Classic Lighting boga tutuwuhan 15000 m², 150 jalma kaasup 6 engineers.We terus ngamekarkeun loba produk anyar unggal taun.
6. equipments utama ngandung 1000t, 700t, 300t mesin paeh-casting, 3 mesin CNC, LED ningkatna jeung mesin las, Auto Powder palapis garis, 3 assembling garis tur dua garis sepuh.Kapasitas produksi nyaéta 500.000 pcs lampu sareng kutub per taun.
7. Sajaba ti éta, lab anyar sakabeh kalawan kamampuhan nguji IES, IP, nguji IK, nguji suhu gawé sarta nguji Lumen.

dipingpin lampu jalan 1065 (1) dipingpin lampu jalan 1065 (2) dipingpin lampu jalan 1065 (3) dipingpin lampu jalan 1065 (4) dipingpin lampu jalan 1065 (5)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali