Нашите квалификации, нашата чест, нашиот развоен процес

1. 15 години историја во индустријата за надворешно осветлување, има богато искуство во овој бизнис.
2. Фабриката има ISO9001-2015, ISO18001 и ISO 45001 сертификати.Соработуваме со многу големи компании.
3. Производство од суровина до готови производи.Опремата вклучува 5 машини за леење, 6 CNC машини, 10 машини за полирање, 1 голема линија за премачкување со прашок за автоматско прскање, машини за монтирање и заварување со LED, 4 линии за склопување и линии за стареење.
4. 20000м2 погон и 200 вработени.Годишно повеќе од еден милион парчиња улични светла и градинарски светла.
5. Развијте повеќе од 10 серии нови патентни производи.99,95% проценти од квалитетот помине.


Време на објавување: 22.06.2021